Sunday, 15 November 2020

Review Makan Daging Harimau Menangis

 Assalamualaikum.


Untuk entry kali ni kitorang nak share review makan daging harimau menangis dari Aunty Tini. Kepada yang tak kenal, Aunty Tini ni mak Neelofa. Rasanya viral juga la pasal daging harimau menangis sebab semua cakap sedap. Jadi kita beli dah buat review la. 

Korang rasa sedap ke tak daging harimau menangis ni? haaaa kalau nak tau meh tengok full video kitorang video daging harimau menangis ni. Lets go!


Kalau korang nak cuba rasa. Boleh dapatkan dengan contact nombor ni 0192170704 (Farhana). InsyaAllah ada stok. Selamat mencuba ya! 

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment