Sunday, 15 November 2020

Review Makan Daging Harimau Menangis

 Assalamualaikum.


Untuk entry kali ni kitorang nak share review makan daging harimau menangis dari Aunty Tini. Kepada yang tak kenal, Aunty Tini ni mak Neelofa. Rasanya viral juga la pasal daging harimau menangis sebab semua cakap sedap. Jadi kita beli dah buat review la. 

Korang rasa sedap ke tak daging harimau menangis ni? haaaa kalau nak tau meh tengok full video kitorang video daging harimau menangis ni. Lets go!


Kalau korang nak cuba rasa. Boleh dapatkan dengan contact nombor ni 0192170704 (Farhana). InsyaAllah ada stok. Selamat mencuba ya! 

Assalamualaikum.

Sunday, 1 November 2020

 Assalamualaikum.


We are back! Lama gila tak menulis. Untuk entry kali ni kitorang nak kongis pasal kain Norwex. Rasanya tengah in semua orang jual dan pakai kain Norwex ni. Netizen gelarkan "kain kayangan" sebab harga dia yang akan mahal. Tapi..... adakah dia berbaloi dengan harga yang kita beli?

Untuk itu kitorang nak sedikit review untuk tahu keberkesan kain Norwex ni. Nak tau berkesan ke tak? korang boleh la tengok video kat bawah ni


Korang rasa berbaloi ke tak? Jawapan kitorang ada dalam video kat atas ni. Hehehe. Kalau korang nak beli boleh la contact ejen Norwex yang ada. Harap bermanfaat la apa yang kitorang kongsikan ni. Itu saja perkongsian kitorang kali ni. 

Assalamualaikum.