Saturday, 6 June 2020

KEREPEK MURAH SEDAP DI BANTING

Assalamualaikum.

Kepada pengemar kerepek, kitorang nak kongsi sikit kat mana korang boleh beli dan borong pelbagai jenis kerepak yang murah. Yes, sangat sangat murah dan sedap! Hehehe. Tempat tu adalah kat Banting. To be specific di kampung Sg. Lang. Sebenarnya banyak kedai kat Kampung Sg. Lang tu. Korang boleh pilih dan pergi mana yang korang suka. Tapi kitorang suggest korang pergi kat Kerepak Fazz. Kitorang suggest sebab kitorang suka pergi situ. Hehehehe.

Ni kitorang belanja sikit video kat kedai Kerepek Fazz untuk view yang lebih dekat. Enjoy!


Apa tunggu lagi. Kalau korang berminat nak beli, boleh la singgah pergi beli. Korang waze je Kerepek Fazz Kampung Sg, Lang. InysaAllah sampai la korang nanti kat sana. Selamat shopping kerepek!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment