Monday, 27 August 2018

Rumah Sky Awani Sentul

Assalamualaikum.

Apa khabar semua. Rasanya macam dah lama tak update kat blog ni. Hahaha! Agak sibuk dengan life dan membesarkan anak-anak. Tak sempat nak ketuk blog ni. Maaf ya! Kali ni kitorang update ya. Untuk pengetahuan korang kitorang ada beli rumah di Sky Awani Sentul. Ini Sky Awani Sentul fasa 1 sebab dah ada Sky Awani 2 dan 3. Jadi untuk entry kali ni kitorang nak tunjuk apa yang best kat Sky Awani ni. Harap korang enjoy! Layan video yang kitorang buat ni. Lebih senang korang nak tengok dari baca entry ni. Hahahaha.




InsyaAllah lepas renovate kitorang akan pindah duduk sini secara tetap. Paling awal awal bulan 12 InsyaAllah. Penantian 3 tahun untuk duduk rumah sendiri. Alhamdulillah!

Ok lah sekian saja update untuk entry kali ni. Nantu kitorang update lagi eh!
Assalamualaikum.