Thursday, 22 February 2018

Top 10 Selebriti Malaysia Pengikut Paling Ramai di Instagram

Assalamualaikum.

Kepada yang suka main Instagram tu korang kena ambil tahu pasal benda ni. Kalau tak jangan main Instagram. Hahaha! Take it as general knowledge ya untuk keep updated. Siapa yang ada di top 10 selebriti Malaysia pengikut paling ramai di Instagram? Jom layan video ni.


Korang dah follow semua belum? Hehehe. Kalau belum cepat follow sekarang! Jumpa lagi untuk entry seterusnya.

Assalamualaikum.

Thursday, 15 February 2018

Koleksi Iklan Tahun Baru Cina 2018

Assalamualaikum.

Tahun baru cina 2018 ni banyak juga iklan yang keluar. Seperti biasa rakyat Malaysia ramai yang menunggu apa yang best iklan di kaca tv. Jom kita layan antara iklan Tahun Baru Cina untuk tahun 2018!


TNB

PETRONAS

NISSAN MALAYSIA

THE STAR ONLINE

SETIA

DAIKIN MALAYSIA

PENSONIC MALAYSIA

AIR ASIA

GAMUDA LAND

MUDAH.MY

AIA MALAYSIA

UNIFI

TREVELOKA

Korang suka iklan yang mana satu? Meh share komen korang dekat ruang komen ya. Apa-apa pun selamat bercuti dan selamat Tahun Baru Cina 2018!

Assalamualaikum.