Monday, 23 October 2017

IDAYU Juara #AFMEGASTAR 2017

Assalamualaikum.

Korang tengok ke tak konsert final #AFMEGASTAR 2017? Menampilkan 5 finalis Bob, Idaya, Marsha, Syamel dan Shahir. Rata-rata kesemua peserta memberikan persembahan dan persaingan yang baik untuk merebut gelaran juara. Siapakah juara #AFMEGASTAR 2017?


Ini adalah keputusan akhir #AFMEGASTAR 2017.  Juara #AFMEGASTAR 2017 milik IDAYU. Tiada tempat ke dua, ke tiga, ke empat dan ke lima. Selain itu ada juga 2 anugerah sampingan iaitu anugerah The Ultimate Performer dimenangi oleh Syamel dan anugerah terlajak laris dimenangi oleh Marsha melalui like terbanyak di Instagram Dato' Alif Syukri. Tahniah buat juara dan kesemua finalis #AFMEGASTAR2017. Finalis yang mantap!

Assalamualaikum.

Monday, 16 October 2017

Manggo Float Royale Melaka

Assalamualaikum.

Pernah cuba minum Manggo Float Royale (MFR) Melaka? Kalau belum cuba korang kena tengok video yang kitorang buat ni. Kitorang bagi review yang sangat ikhlas lepas minum MFR ni. Jom tengok sekarang!


Jadi macam mana? Terliur tak lepas tengok video yang kitorang buat ni? Hehehe. Kalau korang ke Melaka jangan lupa singgah dan cuba ok. Lokasi MFR ni terletak di Kampung Sungai Putat Melaka. Waze je, confirm jumpa. Setiap satu gelas MFR cuma RM5.00. Jangan lupa cuba nanti!

Itu saja perkongsian untuk kali ni. Ada lagi tempat best untuk kitorang terjah? Komen dekat bawah ok.

Assalamualaikum.