Monday, 7 August 2017

Dyrpers Baby Club

Assalamualaikum.

Korang penah dengar pasal Drypers Baby Club? Benda ni sebenarnya khas untuk para ibu bapa yang dah ada anak kecil dan guna lampin pakai buang. Kat luar sana ada banyak jenama lampin pakai buang. Tapi Drypers buat benda ni untuk menghargai para penggunanya. Rasanya ramai dah tau apa kelebihan Drypers Baby Club ni. Kalau sesiapa yang masih tak tau. Ni kitorang bagi tau ya.

Apa kelebihan kalau daftar sebagai Drypers Baby Club ni? Korang akan dapat hadiah aluan kalau pertama kali daftar. Best kan? Daftar je nanti dapat hadiah yang akan di pos kat rumah korang. Bila dah jadi ahli, korang kena la beli lampin pakai buang yang diorang jual untuk membolehkan korang dapat kod unik.  Apa pula kod unik ni? Kod unik tu adalah bukti pembelian sah yang diperlukan untuk kumpul mata ganjaran. Kiranya kod unik ni ada keistimewaan eksklusif untuk mengumpul mata ganjaran bagi menebus hadiah menarik macam mainan dan lampin pakai buang. Kan jimat tu dapat tebus barangan percuma.

Kat mana nak dapatkan kod unik ni? Ada beberapa cara:

1. Dengan beli pek lampin Drypers terpilih*
2. Dengan menjawab soal selidik yang dihantar melalui email Drypers Baby club
3. Dengan memperkenalkan rakan kepada Drypers Baby Club
4. Dengan mengambil bahagian dalam promosi yang sedang diadakan oleh Drypers Baby Club

Paling senang untuk dapatkan kod unik ni adalah dengan beli pek lampin Drypers. Dekat plastik lampin Drypers tu ada kod unik. Kat mana eh kod unik tu? Korang tengok dalam gambar bawah ni untuk gambaran lebih jelas.



Kod unik mempunyai mata ganjarannya yang berbeza mengikut jenis lampin Drypers yang korang beli. Nak tau berapa mata ganjaran untuk setiap pek lampin Drypers korang kena la daftar sebagai ahli dulu. Hehehe. Bila mata ganjaran dah banyak korang boleh tebus hadiah dekat Point Shop. Mudah kan? Sambil membeli sambil kumpul mata untuk tebus ganjaran. Best best best! Hehehe

Senang je kan kalau korang nak daftar sebagai ahli. Klik je daftar Dyrpers Baby Club ni. Kalau korang masih belum daftar, daftar la sekarang dan kongsikan pada sanak saudara rakan taulan pasal benda ni. Sama sama kita beroleh manfaat ya.

Sekian saja perkongsian kali ini. Harap dapat membantu.

Assalamualaikum.

1 comment:


  1. Hi my family member! I want to say that this article is amazing, nice written and come with almost all significant infos. I would like to peer more posts like this . netflix member login

    ReplyDelete