Monday, 31 July 2017

Promosi Coway Ogos 2017

Assalamualaikum.

Nampaknya makin rancak kitorang promo Coway kat korang semua. Hehehe. Yang dah pasang Coway tu bagus! Yang belum pasang tu, fikir betul betul dan buat keputusan. Nak pasang Coway, ingat kitorang ok. Hehehe. Tanpa membuang masa jom kita tengok promosi Coway untuk bulan Ogos 2017!



Jadi kalau korang berminat nak pasang calling calling la ya. InsyaAllah kitorang akan bantu korang untuk dapatkan produk Coway seceoat mungkin. Macam biasa promosi Ogos ni sah sehingga 25 Ogos 2017 ya. Take your time untuk fikir nak pasang ke tak. 0177252087 untuk dapatkan produk Coway pilihan korang!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment