Wednesday, 8 March 2017

Baby Fiyya's Milestone (1 bulan - 4 bulan)

Assalamualaikum.

Rasanya lama tak update blog ni. Hehehe. Entry kali ni cuma nak update video perkembangan baby Fiyya dari 1 bulan hingga 4 bulan. Kitorang akan cuba buat video macam ni sampai baby Fiyya 1 tahun. Mampu ke tidak kitorang nak buat? Kena tunggu la. Hehehe

Jom kita layan video perkembangan baby Fiyya dari 1 bulan hingga 4 bulan. Enjoy!












So camne? Ada beza ke tak? Harap korang enjoy tengok video ni. 8 bulan lagi nak cukup setahun. Hehehe! Kena gigih la nak siapkan video projek ni. Jumpa lagi untuk entry seterusnya.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment