Sunday, 26 March 2017

Top 10 Selebriti Malaysia Pengikut Paling Ramai di Twitter

Assalamualaikum.

Update terkini sehingga Mac 2017 top 10 selebriti Malaysia pengikut paling ramai di Twitter. Kedudukan ni akan berubah dari masa ke semasa ya. Korang rasa siapa yang berada di tangga pertama? Haaaa, kalau nak tau kena la tengok video ni.


Korang dah follow top 10 selebriti ni? Kalau belum follow, follow la eh. Lepas tu follow kitorang punya twitter sekali ya. Hehehe. Itu saja untuk kali ini.

Assalamualaikum.

Tuesday, 14 March 2017

#MeeraAbiTurns30

Assalamualaikum.

Hari ni 14 Mac 2017, genap lah umur mommy Meera yang ke 30. Yeayyy! Dah tua dah! Hehehe. Cuma nak cakap, semoga panjang umur, murah rezeki, selamat dunia akhirat dan sukses selamanya dari babah didil dan anak-anak.

Tak ada sambut besar-besar pun. Cukup la takat nyanyi lagu birthday dan bagi hadiah. Simple simple gitu! Hehehe. Nah belanja sekeping gambar mommy dah 30 tahun. Hehehe.


Masih nampak muda kan? Dont worry, age just a number. Hehehe. Semoga mommy Meera terus happy!

Assalamualaikum.

Wednesday, 8 March 2017

Baby Fiyya's Milestone (1 bulan - 4 bulan)

Assalamualaikum.

Rasanya lama tak update blog ni. Hehehe. Entry kali ni cuma nak update video perkembangan baby Fiyya dari 1 bulan hingga 4 bulan. Kitorang akan cuba buat video macam ni sampai baby Fiyya 1 tahun. Mampu ke tidak kitorang nak buat? Kena tunggu la. Hehehe

Jom kita layan video perkembangan baby Fiyya dari 1 bulan hingga 4 bulan. Enjoy!












So camne? Ada beza ke tak? Harap korang enjoy tengok video ni. 8 bulan lagi nak cukup setahun. Hehehe! Kena gigih la nak siapkan video projek ni. Jumpa lagi untuk entry seterusnya.

Assalamualaikum.