Thursday, 8 December 2016

KitKat Chocolatory di Mid Valley Mega Mall

Assalamualaikum.

Kepada penggemar coklat KitKat. Diorang dah buka kedai coklat custom made dekat Mid Valley. KitKat Chocolatory nama kedai tu. Bunyi macam menarik kan sebab korang buat custom made ikut apa yang korang nak. Maksudnya coklat dengan isi pilihan yang korang suka. Ala-ala main masak-masak gitu. Hahaha!

Macam mana nak buat custom made coklat KitKat tu? Mudah je. Pegi mesin yang diorang sedia, tekan-tekan, buat bayaran, siap! Mudah je kan? Harga range aroud RM18-30 macam tu ikut topping dalam coklat tu korang pilih apa. Nampak cool bila dah siap. Boleh la korang bagi hadiah atau buat hantaran kahwin ni. Gittew!

Ni sedikit gambar yang sempat kitorang snap bila pergi KitKat Chocolotary hari tu!









Kalau korang pergi Mid Valley singgah la. Boleh tengok sendiri macam mana diorang proses buat coklat tu. Dah singgah jangan lupa beli. Kedai ni ada dekat tingkat 1 depan kedai Baskin Robbins. Ok, pergi cepat!

Assalamualaikum.