Sunday, 13 November 2016

Mrsaidil Selamat Bersalin

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, mrsaidil selamat bersalin pada 8 November 2016 jam 4.15 pagi di Hospital Tunku Azizah, Kuala Lumpur. Baby apa ya? Mrsaidil selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang comel dan cantik. Hehe. Terima kasih pada semua yang mendoakan perjalanan bersalin selamat dan berjalan lancar. Amin.

Ramai yang ucap tahniah atas kelahiran baby baru kitorang ni. Terima kasih kitorang ucapakan! Makin bertambah ahli keluarga kitorang. Dulu berempat, sekarang berlima. Cukup ada anak lelaki dan perempuan. Syukur alhamdulillah!

Nak tengok baby girl kitorang macam mana? Ni kitorang tunjuk eksklusif dalam blog ni dulu. Tempat lain tak tengok upload lagi tau. Hehehe. Tadaaaa!


Tunjuk gambar dari sisi tepi je. Gambar dari atas nampak penuh kemudian kitorang upload ya! Hehehe. Nama anak siapa? Haaa, kitorang reveal dekat dalam blog ni juga. Eksklusif juga. hehehe! Nama anak kitorang Noor Khaleesh Wafiyya Binti Aidil. Nama ni mrsaidil yang bagi. Kalau nak tau maksud nama tu, boleh tanya mrsaidil ok. Akhirnya terjawab persoalan korang yang nak tengok gambar dan nama baby baru kitorang ni. Hehehe.

Jom layan sedikit video yang sempat babah didil buat lepas mrsaidil bersalin. Ada juga tunjuk muka baby sikit. Hehehe



Sekali lagi, terima kasih kitorang ucapkan pada semua yang mendoakan kelancaran mrsaidil bersalin. Nantikan video yang akan datang. InsyaAllah kitorang akan update lagi perkembangan hidup kitorang ni. Harap korang sudi tengok. Keluarga kitorang yang tak seberapa ni. Amin. Seperti biasa jangan lupa follow kitorang dekat sosial media. Jumpa lagi untuk entry akan datang!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment