Friday, 7 October 2016

Review Hotel Grand Bluewave JB

Assalamualaikum.

Nak buat review sikit pasal hotel yang babah didil menginap masa dekat JB hari tu. Hotel tu adalah Grand Bluewave. Hotel ni dekat bandar JB. Jadi senang la kalau korang nak keluar jalan-jalan bandar JB atau ke Singapura. Macam mana hotel tu? Ok ke tak?

Ni review dari babah didil. Secara keseluruhannya, bilik yang best dan memuaskan hati. Besar dan selesa, dapat pula pemandangan kolam renang dan negara Singapura dari tingkap bilik. Memang terbaik lah! Overall memang A! Tak mengecewakan. boleh bagi 4 bintang! Harga hotel? Kena la check dekat internet. Hehehe. Sebab lain bilik lain harga dia. Ni view bilik yang babah didil duduk.




Kalau korang ke JB, cuba la menginap di Hotel Grand Bluewave ni. Dekat bawah hotel tu ada 1 cafe hipster. Jalan kaki je dah sampai. Hehe. Ok lah. Itu saja review kali ni. Tunggu review hotel lain pula ya.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment