Wednesday, 26 October 2016

Nak RM50? #mrandmrsaidilgiveaway

Assalamualaikum.

Dah lama tak buat giveaway. Jadi kali ni kitorang buat lagi. Yeayyy! Kitorang nak bagi RM50 kat korang ni. Takkan tak nak? Ke tak heran? Hehehe. Tak susah pun nak sertai. Mana tau rezeki, dapat la duit poket RM50.


Macam mana nak sertai? Ikut langkah langkah ini (kena buat dekat instagram):

1. Follow instagram mrandmrsaidil
2. Repost gambar ini, tag 3 akan anda dan hashtag #mrandmrsaidilgiveaway
3. Tarikh tutup giveaway 21 Oktober 2016
4. Pemenang akan dipilih secara rawak dalam cabutan undi

Haaa, senang je kan? Tak susah pun. Sertai la sekarang sebab last day nak join 31 Oktober 2016. Khabarkan pada kawan kawan semua ya. Tak cuba tak tau. Selamat mencuba!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment