Monday, 10 October 2016

Da'i Niezal Juara Da'i Pendakwah Nusantara musim ke 4

Assalamualaikum.

Semalam berlangsung Pentas Akhir Da'i Pendakwah Nusantara musim ke 4 di TV3. 3 peserta akhir Da'i Saiful, Da'i Niezal dan Da'i Nasrul berentap untuk bergelar juara. Ramai yang menjangkakan Da'i Saiful bakal bergelar juara. Tetapi nasib menyebelahi Da'i Niezal, beliau begitu yakin di pentas akhir sekali gus dinobatkan sebagai juara.

Apa yang boleh kitorang katakan, pada malam tu Da'i Niezal memang memberikan persembahan yang terbaik. Tazkirah yang menusuk kalbu dan apa yang disampaikan membawa kesan kepada kitorang. Babah didil tengok secara langsung. Jadi memang boleh meleleh la air mata. Tapi tahan je, control macho. Syabas Da'i Niezal!

Juara membawa pulang wang tunai RM50,000, 2 pakej Umrah dan barangan Almas. Saguhati pula menerima wang tunai RM5,000, sebuah tablet pintar dan barangan Almas. Tahniah pada 3 peserta akhir yang memberikan persembahan yang baik. Kitorang suka! Hehehe.

Jom kita tengok sikit gambar yang sempat babah didil snap masa Pentas Akhir Da'i Pendakwah Nusantara musim ke 4. Check it out!


Babah didil kerja, so dapat la shoot gambar yang best masa Pentas Akhir Da'i ni. Hehehe! Kitorang harap rancangan ni akan berterusan untuk musim yang baru. InsyaAllah. Program bagus harus diteruskan untuk masa akan datang. Yeayyy!

Sekian saja untuk kali ini.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment