Monday, 26 September 2016

Vending machine yang cool dari Nescafe

Assalamualaikum.

Last few days kitorang pergi The Curve, kitorang jumpa vending machine Nescafe yang agak cool. Sebab apa cool? Sebab korang boleh main simple game dan korang boleh dapat free stuff dari Nescafe. Yeayyy! FREE stuff. Kitorang memang suka benda percuma. Hahaha! Macam mana rupa game tu? Meh la tengok video yang sempat kitorang rakam.


Macam mana? Senang je kan nak main game tu? Kitorang tak tau la Nescafe letak vending machine tu kat mana lagi. Kalau korang terjumpa jangan segan dan cuba main ok! Its open to public. Sesiapa je boleh main. Tapi kalau korang main, pastu tak keluar apa-apa. Maksudnya free stuff diorang dah habis lah. Hehehe!

Satu cara pengiklanan yang bagus dari Nescafe! Keep it up! Ok, itu saja entry untuk kali ni.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment