Thursday, 22 September 2016

Gift Box H&M

Assalamualaikum.

Korang selalu pergi shopping dekat H&M? Kalau korang selalu shopping dekat situ, jangan lupa dapatka gift box yang diorang sedia kan. Ianya sangat cantik, cool, nice dan awesome. Hahaha! Boleh request kalau korang nak bagi hadiah dekat sesiapa. Dan ianya percuma! Tak perlu bayar apa-apa. Cantik ke design gift box tu? Meh tengok sendiri dalam video kitorang ni.


Macam mana? Cool kan? Jangan lupa dapatkan gift box dari H&M tu. Boleh simpan atau bagi orang untuk hadiah. If korang dah tau info ni duduk diam diam. hehehe! Kalau tak tau lagi kongsi dan bagi tau kawan kawan yang lain ya! Itu saja untuk kali ni.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment