Friday, 5 August 2016

Vlog Mengandung : Minggu ke 21

Assalamualaikum.

Baru rajin nak buat vlog untuk pregnancy ke 2 mrsaidil. More video coming soon (InsyaAllah) untuk setiap kali check up. Doakan mraidil rajin nak rakam dan edit ya! Hahaha. Kitorang akan cuba update macam pregnancy pertama dulu. This time lain sikit sebab mrsaidil mengandung sorang baby je.

This check up just buat detail scan untuk tengok baby ok ke tak. Maksudnya tengok fizikal baby secara keseluruhannya. Cukup sifat ke tak atau ada yang tak ok kat baby tu. Alhamdulillah semuanya ok. Syukur!


Untuk scan kali ni pun kitorang dah tau jantina baby. YEAYYY! Korang rasa baby lelaki atau perempuan. Cuba teka! Hehehe. Cepat teka dan bagi jawapan korang dekat ruang komen bawah ni. Mana tau jawapan korang betul, kitorang nak bagi hadiah misteri tau. Jangan lupa teka dan tinggalkan komen ya!

Cerita banyak tak guna, jom kita layan sedikit footage masa kitorang buat detail scan. Kali ni Fayyad dan Rayyan tak follow. Tinggal rumah duduk dengan nenek. Huuhuhu! Selamat menonton!


Dah tengok jangan lupa share, like dan subscribe. Yeayyy!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment