Monday, 8 August 2016

#GiantBabyMY Snap & Win

Assalamualaikum.

Kepada yang dah kahwin dan ada bayi yang comel tu, apa kata join peraduan #GiantBabyMY Snap & Win. Mana tau rezeki korang nak menang hadiah. Tak cuba mana nak tau kan.


Macam mana nak join? Tak susah pun. Tersangat la mudah. Ikut langkah-langkah ini:

1. Upload gambar baby korang yang comel tu kat Instagram
2. Bagi caption yang menarik mengapa baby korang sangat special
3. Jangan lupa letak hashtag #GiantBabyMy #GiantMY
4. Akaun Instagram jangan private, make sure public ya
5. Peraduan tamat 14 Ogos 2016

Haaa, senang je kan nak sertai. 2 pemenang bertuah akan memenangi voucher barangan keperluan bayi dari Giant berjumlah RM200. Best kan! Apa tunggu lagi. Pergi snap gambar baby korang dan sertai ok! Kitorang pun dah join. Harap menang la. Huhuhu.

Selamat mencuba korang!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment