Friday, 29 July 2016

Perkhidmatan Buat Resume Kreatif

Assalamualaikum.

Ada sesiapa perlukan perkhidmatan buat kreatif resume? Mana tau korang nak resume yang lain dari yang lain. Ni hah kitorang ada sediakan khidmat buat resume kreatif. Babah didil la yang buat. Dari resume biasa dalam  bentuk words tu akan di edit jadi resume kreatif. Ada yang masih tak faham apa tu resume kreatif? Kalau tak faham meh tengok contoh kat bawah ni.



Dah faham apa resume kreatif? Kalau korang berminat nak ubah resume korang boleh la hubungi babah didil ya. Whatsapp je 0177252087. InsyaAllah korang akan dapat khidmat yang terbaik dari babah didil. Gitu! Lepas ada resume kreatif ni, baru la semangat sikit korang nak apply kerja lepas ni. Hehehe.

Good luck semua!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment