Monday, 13 June 2016

Iklan Samsung Ramadhan: Siberturahim

Assalamualaikum.

Salam ramadan semua! Dah seminggu puasa baru nak wish kan. Hahaha! Macam mana puasa korang? Kitorang ok saja. Kali ni kitorang nak share dengan koran iklan Samsung Ramadan. Best ok! Sangat berkait rapat dengan kita untuk masa sekarang. Ye la masing-masing sibuk dengan teknologi kan. Jadi iklan ni sangat berkesan!

Korang dah tengok ke belum? Very simple story line tapi betul-betul kena dengan situasi sekarang ni. Kalau belum tengok iklan tu, meh tengok sini.


Best kan iklan Samsung Ramadan ni! Moral of the video, dalam keluarga jangan la bermasam muka, bergaduh semua ok. Back to back kita semua satu keluarga. Kena la saling menyayangi antara satu sama lain. Bukan pentingkan diri sendiri dan ego. Kalau ada gaduh-gaduh tu bermaaf-maafan la ya. Hehehe. 

Lagi 3 minggu nak raya, macam mana persiapan korang? Jangan buat persiapan saat-saat akhir ok! Sekarang tak sabar nak tunggu iklan raya apa yang best untuk tahun ni. Nantikan entry pasal iklan raya pula. Selamat berpuasa semua!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment