Tuesday, 24 May 2016

Ulang Tahun Kedua Perkahwinan #mrandmrsaidil

Assalamualaikum.

Hari ni 24 Mei 2016 genaplah usia perkahwinan kitorang yang ke 2. Alhamdulillah dah 2 tahun. Banyak benda dah jadi. Kejap ok. Kejap gaduh. Kejap bertekak. Biasa la tu asam garam hidup berkeluarga. So far kitorang dapat hadapinya bersama-sama. Syukur alhamdulillah.

Nak kongsi apa sempena ulang tahun ke 2 perkahwinan kitorang ni? Nak kongsi gambar nikah. Dah tunjuk entry tahun lepas. Nak tunjuk video nikah. Dah tunjuk jugak. Apa eh nak kongsi dengan korang? Hehehe

Ok la. Kitorang kongi benda yang sweet sikit. Sempena anniversary ni, mrsaidil ada buat something dekat mraidil. Dia buat loves notes lekat kat dinding. Ada 3 lokasi berbeza ok.

1. Luar pintu bilik air
2. Dalam bilik air
3. Pintu keluar rumah


Gitu! Sweet tak mrsaidil? Buat surprise bagi dekat mraidil. Hehehe. Paling sweet bila mrsaidil letak loves note dekat dalam laptop mraidil. Pandai nak buat surprise!


Rasanya tu je yang kitorang nak kongsi. Benda lain tu tak ada apa sangat. Nak buat surprise gempak-gempak pun gaji belum masuk. Hahahaha! Simple and sweet pun dah cukup. Apa-apa pun korang doakan la yang baik-baik dekat kitorang ya. Harap perkahwinan kitorang kekal selamanya. Amin.

Happy 2nd year wedding anniversary untuk kitorang. YEAYYY!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment