Monday, 30 May 2016

Top 5 RT Paling Banyak Dari Twitter Mrandmrsaidil (April 2016)

Assalamualaikum.

Masih tak follow kitorang dekat twitter? Alahai sedihnya! Cepat follow. Hahaha! Macam biasa setiap bulan kitorang akan kongsi jumlah RT paling banyak dari twitter kitorang. Bulan ni tweet apa yang banyak RT? Jom kita tengok!

Nombor 1 : 3800+k RT, 1500+k Like

Nombor 2 : 763 RT, 263 Like

Nombor 3 : 434 RT, 128 Like

Nombor 4 : 357 RT, 99 Like

Nombor 5 : 266 RT, 145 Like

RT paling banyak untuk bulan April ni jadi viral jugak sebab ada beberapa Faceboook page share. Mungkin gambar tu nampak comel. Bertuah la labu, gambar dia ramai yang tengok. Hehehe. Ok la, itu saja untuk entry kali ni. Kepada korang semua yang masih belum follow kitorang dekat twitter, jangan lupa follow ok!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment