Thursday, 5 May 2016

Baju Melayu Khaleesh

Assalamualaikum.

Nak khabarkan pada semua yang kitorang ada jual baju melayu untuk bayi/kanak-kanak. Sebenarnya dah lama nak buat perniagaan ni. Sekarang baru ada masa untuk buat. Alhamdulillah tahun 2016 ni kitorang cuba sesuatu yang baru dalam bidang perniagaan ni.

Baju melayu khaleesh diberi nama, sempena nama anak kembar kitorang. Secara asasnya ia hanya la baju melayu biasa. Kitorang pilih untuk buat baju melayu Johor sebab lebih senang untuk bayi/kanak-kanak pakai. Cutting dia selesa untuk budak-budak kecil.

Buat masa ini kitorang buat 5 pilihan warna yang berbeza iaitu merah (furschia red), biru (royal blue), warna belacan (dusty pink), kelabu (grey) dan peach. Dengan 3 pilihan saiz iaitu 0-6 bulan, 6-12 bulan dan 1 tahun+. Material kain guna cotton hakonne spuns. Contoh gambar seperti dibawah:






Harga asal RM100 je dengan penghantaran PERCUMA! Tapi sekarang ada harga promosi RM90 je sampai 31 Mei 2016. Boleh buat tempahan awal dan boleh bayar 2 kali tau. Mana tau korang tak ada duit kan. Boleh bayar sikit-sikit. Berminat nak beli? Boleh whatsapp je 0177252087 untuk buat tempahan. Untuk maklumat lanjut korang boleh follow instagram khaleeshshop.


Puasa lagi 1 bulan, Raya lagi 2 bulan. Kena siapkan awal baju raya. Kang nanti nak raya tak ada baju raya pun. Mungkin apa yang kitorang jual ni dapat membantu korang dapatkan baju melayu raya untuk anak-anak korang. Harap kitorang dapat sokongan dari korang semua. Hehehe

Oh ya, baju melayu khaleesh ni sekali dengan seluar ok. Bukan baju saja. Gambar hanya untuk tujuan iklan. Akan datang ada baju kurta khaleesh pula! :)

Selamat membeli belah di khaleeshshop!

Assalamaualaikum.

No comments:

Post a comment