Saturday, 30 April 2016

Top 5 RT Paling Banyak Dari Twitter Mrandmrsaidil (Mac 2016)

Assalamualaikum.

Update untuk RT paling banyak sepanjang bulan Mac 2016. Korang dah follow belum Twitter kitorang. Kitorang sangat aktif dekat twitter. Kalau nak tweet tweet tu jangan lupa mention kitorang ok. InsyaAllah kitorang akan balas dan follow balik. Jom kita tengok top 5 RT paling banyak sepanjang bulan Mac ni:

Nombor 1: 462 RT, 152 Likes

Nombor 2: 221 RT, 82 Likes


Nombor 3: 195 RT, 63 Likes


Nombor 4: 187 RT, 75 Likes



Nombor 5: 172 RT, 76 Likes

Macam mana top 5 RT untuk bulan Mac 2016? Pernah korang rasa atau fikir macam apa yang kitorang tu? Hehehe. Korang ada RT or like any tweet yang pernah kitorang tweet? Kepada semua yang dah follow, terima kasih kitorang ucapakan. Terus usha twitter kitorang. Kitorang akan update lagi tweet-tweet hambar untuk korang. 


Ok itu saja untuk entry kali ni, kita tengok pula top 5 RT paling banyak untuk bulan April 2016 nanti ok! Cepat follow twitter kitorang mrandmrsaidil.

Assalamualaikum.

1 comment:

  1. assalamualaikum..yaya buat blogwalking di sini...jemput singgah blog http://www.yayacendana.com/
    terima kasih...... ^_^

    ReplyDelete