Tuesday, 15 March 2016

#MrsaidilTurns29

Assalamualaikum.

14 Mac merupakan hari lahir buat mrsaidil (Puan Noor Ameera Binti Datuk Abidullah). Seperti biasa babah didil berhempas pulas perah idea untuk buat surprise untuk isteri tersayang. Gitu! Hahaha. Tak ada apa yang gempak pun, semuanya hanya surprise yang dah penah orang lain juga buat. Curi idea dan realisasikan pada insan yang kita sayang. Effort tu yang penting. Kan?

Nak tau apa yang jadi? Korang tengok je la sendiri beberapa keping gambar yang dah babah didil snap buat kenangan. Nak cerita panjang korang bukan baca pun. Biar gambar saja menceritakan segalanya. Cewah!





Macam mana? Korang kalau dapat surprise macam ni apa yang korang akan rasa? Happy? Excited? Nervous? Sedih? Teruja? hehehe. Kalau tak puas tengok gambar, meh tengok video disebalik tabir mrsaidil kena surprise. Enjoy!


Tahun ni dah meriah sangat surprise dia, tahun depan dah tak ada idea nak surprise apa lagi. Hahaha! Harapnya ada lah idea baru untuk tahun depan. Apa-apa pun, happy birthday mrsaidil yang ke 29! Semoga panjang umur murah rezeki sihat selalu dan segalanya yang baik-baik. Amin!

Ada sesiapa yang jeles tak? Eh.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment