Wednesday, 24 February 2016

Top 5 RT Paling Banyak Dari Twitter Mrandmrsaidil (Januari 2016)

Assalamualaikum.

Siapa ada akaun Twitter? Kalau korang ada akaun Twitter boleh la follow kitorang ok. Cari je tweethandle mrandmrsaidil. Mesti jumpa, pastu follow ok. InsyaAllah kitorang akan follow balik. Kitorang boleh dikatakan aktif dekat twitter. Kira setiap hari akan update something kat twitter. Jangan segan silu ok tag kitorang. Kalau bernasib baik kitorang balas. Hehehe.

Akuan Twitter mrandmrsaidil diselengara sepenuhnya oleh mraidil. Boleh dikatakan 95% mraidil yang tweet dan reply tweet korang. Lagi 5% mrsaidil jadi pemerhati dan kadang-kadang je dia kan reply. Hahaha! Sebenarnya dalam plan kitorang nak buat video cakap pasal top 5 RT paling banyak ni, tapi macam tak sempat. Kalau sempat nanti kitorang buat ok.

Jom kita tengok tweet apa yang mendapat RT paling banyak sepanjang bulan Januari 2016 dari akaun twitter mrandmrsaidil!

Nombor 1 : 548 RT, 238 Likes

Nombor 2 : 354 RT, 119 Likes

Nombor 3 : 105 RT, 67 Likes

Nombor 4 : 100 RT, 38 Likes

Nombor 5 : 82 RT, 50 Likes

Kitorang rasa jumlah RT mungkin ada perubahan dari masa ke masa sebab kadang-kadang tweet lama ni ada orang lain RT dan like lagi. Tapi semua tweet mostly something random yang kitorang fikir dalam otak.

Sebenarnya lagi banyak RT lagi happy kitorang rasa. Jadi next time RT dan like la banyak-banyak ok. Korang doa la kitorang rajin nak buat video cakap pasal top 5 RT paling banyak dari twitter kitorang ni ok. Ada video lagi cool kan? Eh.

Ok lah, itu saja untuk entry kali ni. Jangan lupa follow kitorang dekat Twitter ok.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment