Wednesday, 10 February 2016

Koleksi Iklan Raya Cina 2016

Assalamualaikum.

Ni kitorang nak kongsikan iklan raya cina 2016 yang best ikut pemerhatian kitorang. Mostly semua best. Taip-tiap tahun ada je kelainan yang cuba disampaikan. Tak jual barang, tapi message yang nak disampaikan melalui iklan tu sendiri. Jom kita tengok senari iklan raya cina 2016!

BSN : Pengacau Raya Cina

Petronas : Rubber Boy

MAB - #kalendarbudu


 ECO World

CIMB : Chinese New Year with Octo

IKEA

AXA : What Do Kids Love About CNY

Rasanya ada lagi iklan raya cina yang lain, mungkin korang boleh search sendiri kat youtube. Hehe, kitorang share mana yang kitorang jumpa je. Jadi iklan mana yang menjadi pilihan hati korang? Meh share dengan kitorang ok. 

Apa-apa pun kitorang nak ucapkan selamat tahun baru cina buat seluruh rakyat Malaysia. Gong xi fa cai!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment