Tuesday, 19 January 2016

Hello 2016!

Assalamualaikum.

Rasanya agak lambat untuk kitorang nak ucap selamat tahun baru 2016! Dah tengah bulan hoi, baru terkebil-kebil nak ucap selamat tahun baru. Hahaha! Lupakan semua tu. Macam biasa, tiba je tahun baru, mesti macam-macam azam dah pasang. Jadi apa azam tahun 2016 korang?

Kitorang tak ada azam apa-apa pun. Cuma berharap tuhan selalu bersama kitorang dan sentiasa merahmati hidup kitorang dan semua umat didunia ni. Baik kan kitorang? Hehe. Selain tu, kitorang berazam nak rajin untuk update video. Doa-doa lah kitorang tak malas untuk updat video. Hahaha! Dah nak habis bulan Januari ni, 1 video pun kitorang tak update lagi. Sabar eh!

Nothing much, so far kitorang sihat Alhamdulillah. Harap korang pun begitu juga. Nak update apa lagi eh? Kalau ada apa-apa korang boleh la komen ke apa kat kitorang. Bagi idea atau pendapat untuk kitorang terus update latest news untuk korang. Ye la, kadang-kadang kitorang kering idea nak update apa. Ok?

Sebelum tamatkan entry kali ni, kitorang belanja sekeping gambar terbaru kitorang. Kasi buat lepas rindu. Cewah!


Happy new year gais!

Assalamualaikum.


No comments:

Post a comment