Monday, 14 December 2015

Pencarian Bakat Baru NAR Records

Assalamualaikum.

Kitorang saja nak kongsi dengan korang pasal pencarian bakat baru untuk syarikat rakaman NAR Records. Diorang tengah cari bakat baru untuk diketengahkan dan menjadi artis dibawah naungan mereka. Tak percaya tengok iklan kat bawah ni.


Ada bakat menyanyi? Nak sertai? Tak susah pun, cuma rakam video nyanyian korang pastu email je kat diorang. Kalau dah upload kat youtube pun ok jugak. Bagi link video korang tu kat email NAR Records (nar.records@gmail.com). Masa nak hantar penyertaan tu bagi sekali butiran peribadi dan no telefon. Yag penting korang berumur 17 hingg 23 tahun sahaja. Macam mana? Semudah ABC je nak sertai. 

Apa lagi, jangan lengah masa. Pergi cepat join. Mana tau rezeki korang nak jadi artis. Hehehe. Selamat mencuba!

Assalamualaikum.

1 comment:

  1. assalammualaikum bang , still applicable lagi tak yang ni ?

    ReplyDelete