Tuesday, 1 December 2015

Cadar Gambar Makanan

Assalamualaikum.

Tempat tidur adalah tempat paling penting untuk kita rehatkan badan. Nak tidur kan, mesti la kena ada tempat yang selesa. Jadi macam-macam design cadar yang ada kat pasaran tu. Tapi apa menarik yang kitorang jumpa, ada cadar gambar makanan. Cool kan? Kalau tak percaya tengok gambar ni.





Yay or nay? Apa pendapat korang? Bagi kitorang for design memang 100% aweosme cool! Tapi kalau nak guna untuk harian macam tak cool sebab gambar makanan. Ada ke korang nak tidur atas makanan? Kalau fikir secara logik memang tak ada orang nak baring atas makanan. Tapi kalau sebab cantik diatas katil memang ya. Korang boleh pakai cadar gambar makanan ni.

Kitorang tak pasti cadar ni dijual di Malaysia ke tak. Untuk maklumat lanjut korang boleh pegi www.worldofbuzz.com untuk maklumat lanjut. Kitorang just nak share cadar cool ni dekat korang. Kalau berminat boleh la beli. Ok?

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment