Monday, 21 December 2015

Bila Jumpa Getah Gelang

Assalamualaikum.

Apa korang akan buat kalau jumpa getah gelang? Mesti guna untuk ikat something kan. Tapi pernah tak korang perasan kalau korang pegang getah gelang ni, secara automatik korang akan play around dengan getah gelang tu guna jari-jari korang? Hehehe. Tipu la kalau korang tak pernah buat camni:





Pernah buat ke tak? Kalau korang pernah buat maksudnya kita geng. Hahaha! Bentuk apa lagi korang boleh buat? Cuba share dengan kitorang. Rasanya macam rare je main permainan getah gelang ni. Siapa tak pernah main, sila duduk gua. Hewhewhew.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment