Monday, 26 October 2015

Top 5 Portal Hiburan di Malaysia

Assalamualaikum.

Kalau bercakap pasal gosip dunia hiburan, banyak sangat portal hiburan yang wujud kat Malaysia ni. Pilih je nak baca yang mana. Tapi adakah berita yang disajikan menepati citarasa korang sebagai pembaca? Adakah berita itu betul-betul dari mereka atau hanya copy paste saja? Sebagai pembaca korang mampu tentukan sendiri.

Jadi kitorang nak kongsi dengan korang top 5 portal hiburan yang ada di Malaysia (ikut pemerhatian kitorang). Portal ni kiranya paling top dan dah dikenali ramai. Kalau korang google "potral hiburan di Malaysia" top 3 carian akan keluar portal yang sama. Jom kita tengok portal hiburan mana yang menjadi top 5 pilihan kitorang:







Korang suka baca portal yang mana? Korang rasa berita dalam potral mana paling asli dan terkini? Hehehe. Just simple nasihat, nak baca portal yang mana tak kisah. Jangan korang over sangat dah la. Terlalu cepat percaya dengan gosip-gosip ni. Kena baca dan selidik dulu sebarang cerita kalau nak kongsikan pada orang ramai. ok?

Mungkin ada portal hiburan lain. Kalau ada meh kongsi dengan kitorang ya.

Assalamualaikum.

2 comments: