Sunday, 4 October 2015

Ride-Thru McDonalds?

Assalamualaikum.

Pernah tak korang tengok pembonceng motosikal drive-thru McDonalds? Kitorang dah tengok! Depan mata kitorang sendiri. Hahahaha! Selalu tengok dalam gambar je, tapi kali ni tengok dengan mata sendiri. Agak kelakar tapi itu la realitinya. HAHAHA!

Bukan salah pun nak drive thru pakai motorsikal atau basikal atau apa juga kenderaan pun. Cuma nampak pelik la bila kenderaan lain yang masuk drive-thru McDonalds. Hehe!


Kitorang namakan pembonceng motorsikal yang drive-thru McDonalds ni sebagai ride-thru McDonalds. Baru lah betul term tu. Hahaha! Ke korang pernah buat order macam ni? Ride-thru pun cool tau! Hehehe.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment