Sunday, 18 October 2015

Pulut Berhias

Assalamualaikum.

Kalau nak celebrate birthday mesti korang akan beli kek kan? Selalunya ada 2 jenis kek yang korang beli. Kek aiskrim atau kek biasa/kek cawan. Jadi kalau nak lain sikit boleh la beli pulut kuning (pulut berhias). Kan nampak melayu sikit. Hehehe.


Makcik babah didil ada buat pulut berhias ni. kalau korang nak order boleh la roger. Pulut ni bukan boleh buat untuk celebrate birthday je, kalau nak buat masa kahwin pun boleh. Orang potong kek, kita potong pulut berhias. Kan cool tu.

Kalau berminat boleh roger babah didil atau direct Puan Jamilah - 019.694.8794 untuk buat tempahan. Harga memang berpatutan. Ok?

Sekian saja untuk kali ni.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment