Monday, 19 October 2015

Laman Sosial Media Mrandmrsaidil

Assalamualaikum.

Rasanya kitorang ada dekat laman sosial media ni dah lebih kurang dalam setahun juga la. Tapi ramai yang tak tau kitorang ada semua laman sosial media yang budak-budak zaman sekarang ada macam facebook page, instagram, youtube channel, twitter dan blog yang tengah korang baca ni.

Kalau korang ada laman sosial media facebook, instagram, youtube channel dan twitter boleh la follow, like atau subscribe ok? Ini adalah yang rasmi. Kalau ada yang selain kitorang bagitau ni, tu mungkin fake punya (bajet ada orang nak buat). Here is the official page ok :)








Kalau korang sudi jangan lupa follow, like dan subscribe ok. Kitorang tak paksa pun. Sila follow, like dan subscribe dengan ikhlas ya. Hehehe! Say hi if da follow, like dan subscribe. InsyaAllah ada masa kitorang akan balas. Jumpa kat laman sosial media ok!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment