Thursday, 22 October 2015

5 Barang Buat Wanita Gembira

Assalamualaikum.

Seorang wanita kadang-kadang cepat rasa tersentuh dan terharu bila diberi kejutan. Biasa la, wanita ni hatinya lembut. Kalau buat something sweet comfirm akan tersentuh dan hati terus berbunga-bunga. Setuju ke tak? Hehehe.

Jadi kitorang nak kongsikan 5 barang buat wanita gembira. Rasanya banyak je barang, tapi kitorang bagi top 5 je (based on our observation). Check it out!

1. Jambangan bunga

2. Jambangan Coklat

3. Beg tangan

4. Set barangan make up

5. Teddy bear

Kalau korang sorang wanita, barang mana yang paling korang suka? Meh kongsikan dengan kitorang. Tapi tak semua wanita suka barang-barang ni. Ada je yang suka benda lain. Kan? Kepada para lelaki pulak, take note ok. Mana tau barang-barang ni boleh bagi idea kat korang untuk surprise someone special. Tak de la korang pening kepala nak cari hadiah apa.

Selamat buat seorang wanita gembira!

Assalamualaikum.

1 comment:

  1. Ada sesetengah wanita tak pakai make up hahahahha

    ReplyDelete