Sunday, 20 September 2015

Movie Review : The Intern

Assalamualaikum.

Minggu lepas kitorang berkesempatan pergi menonton movie premiere yang dibuat oleh budiey.com. Gigih ye bawa thekhaleeshs tengok movie sekali. Apa-apa pun terima kasih kepada budiey kerana ajak kitorang tengok premiere movie The Intern ni. *tepuk tangan*



Kitorang tak nak cerita The Intern ni pasal apa, kalau kitorang cerita nanti tak best la kan. Kitorang just nak kasi review sikit pasal movie ni. Dari pemahaman kitorang movie ni ada selit unsur kekeluargaan, kerjayan dan cinta. Walaupun ia kisah kekeluargaan, kerjaya dan cinta yang cliche tapi ada lain sikit sebab dia masukkan unsur dua genarasi. Dari sudut orang muda dan orang lebih berusia. Movie yang tak boring, sangat fun dan best! Kitorang bagi 5/5 bintang! 


Jadi korang boleh la pergi tengok dekat wayang. Kitorang boleh jamin korang tak akan tidur punya la sepanjang tengok cerita The Intern ni. Kalau tak percaya korang boleh tengok trailler The Intern ni:


Jangan lupa tonton dekat wayang ok! Kalau dah tengok nanti tweet kitorang cakap korang dah tengok. Hehehe. Ada movie baru lain yang perlu di review? Meh ajak kitorang tengok. Nanti kitorang review dan kasi pandangan kitorang. Ole!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment