Tuesday, 1 September 2015

Yeo’s I Love Malaysia Video Contest

Assalamualaikum.

Kepada yang suka rakam video macam kitorang, apa kata korang join video contest dari Yeo's ni. Yes! Yeo's ada buat video contest uolss. Kenapa tak percaya ke?


Macam mana nak join? Ni kitorang bagitau cara-cara nak join. Seriously sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat mudah. Nampak tak kitorang ulang perkataan "sangat" tu berapa kali. Hehehe.

Langkah 1:
Buat video 60 saat (tak kisah la dalam bentuk komidi ke, dokumentari ke, cerita sedih ke, muzik video ke, apa-apa pun boleh). Tajuk video korang kena letak "Yeo's I Love Malaysia Video Contest 2015 : (dikuti dengan tajuk video korang).

**nota kaki: video kena dalam format seperti WebM, MPEG4, 3GPP, MOV, AVI, MPEGPS, WMV atau FLV dan harus la dalam resolusi 640p x 480p.

Langkah 2:
Cerita sikit sinopsis video korang pasal apa. 

Langkah 3:
Hantar penyertaan korang dekat ILoveMalaysia@yoes.com melalui online file transfer sebelum 6.00 petang 31 Oktober 2015. Kalau tak reti nak hantar online, boleh je burn video korang dekat CD/DVD dan hantar ke:

(attn to: Public Relations Department)
Yoe Hiap Seng Trading Sdn Bhd
No 7, Jalan Tandang,
46050 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Mudah kan nak join video contest ni? Tak kan tak nak join kot. Hadiah yang diorang bagi pun best tau! First prize RM25,000 ok! Nombor 2 dapat RM5,000. Nombor 3 dapat RM3,000. Dan hadiah saguhati untuk 10 pemenang dapat RM1,000. Bukan dapat duit je, dapat produk Yoe's lagi tau. Tak ke best tu? Aummm!

Jadi korang boleh start rekod video sekarang. Hantar banyak-banyak penyertaan ok! Mana tau menang, nanti boleh belanja kitorang makan. InsyaAllah kitorang akan join juga. Nak tahu lebih lanjut pasal video contest ni boleh klik sini.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment