Tuesday, 18 August 2015

JST - Johara Senang Tunai

Assalamualaikum.

Kitorang nak share ni, pasal JST - Johara Senang Tunai. Kitorang tau pasal ni pun sebab dengar radio Era setiap pagi masa on the way pergi kerja. Jadi apa salahnya kitorang kongsi info ni dengan korang semua kan. Boleh menang sama-sama.


JST ni membolehkan korang memenangi wang tunai sehingga RM100,000 ok! Banyak kan? Ada 2 cara mudah korang nak menang. Ini adalah cara-caranya, tengok gambar dibawah:

Cara pertama

Cara kedua

Tak susah pun kan? Cuma dengar Era dan isi minyak dekat Petron. Pastu korang kena tunggu tuah menyebelahi korang la sebab bukan senang korang nak masuk talian era. Kan? Kalau tak faham jgak camne nak join boleh klik sini. Apa-apa ni adalah peluang korang nak menang wang tunai. Mana tau rezeki korang nak menang duit. Jadi jangan lupa join ok. Selamat mencuba!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment