Friday, 14 August 2015

IKEA SALE! (6 Ogos - 23 Ogos 2015)

Assalamualaikum.

Kepada yang suka membeli belah di Ikea, sekarang ni IKEA tengah ada sale. Sale bermula dari 6 Ogos hingga 23 Ogos 2015. Harga mesti lah lagi murah, nama pun sale kan. Jom kita tengok barang apa yang lebih murah dari harga asal selepas potongan harga!



 
 
Kitorang rasa banyak lagi barang yang sale, korang kena check out sendiri la kat IKEA. Sambil jalan-jalan dalam IKEA tu boleh curi inspirasi macam mana nak deko rumah korang nanti. Pergi hari biasa, jadi tak lah ramai sangat orang. Kalau pergi hujung minggu memang pack lah. 


Selain barangan IKEA ada sale, yang paling dicari bila pergi IKEA adalah meatball. Meatball pun ada offer ok. Rugi kalau dah datang IKEA tapi tak makan meatball dia. Karipap dan aiskrem dia pun padu! Hehehe.

Pada sesiapa yang tak tahu, tak lama lagi IKEA cawangan baru akan dibuka di Cheras. Ada juga peluang pekerjaan menanti penganggur atau sesiapa je yang nak cari kerja. Boleh usha website IKEA untuk maklumat lanjut. Jadi jom serbu IKEA sekarang!

Nota kaki: Nyum! Nyum! Sedapnya meatball IKEA!

Assalamualaikum

No comments:

Post a comment