Friday, 3 July 2015

Tonton Wayang Secara Online

Assalamualaikum.

Korang mesti suka tengok wayang kan? Kadang-kadang tak sempat nak pergi ke panggung untuk tonton sebab sibuk sangat kerja. Sekarang ni zaman moden kalau tak sempat tengok tu, tunggu je la lambat sikit, mesti wayang yang korang nak tengok tu dah keluar dekat internet. Hehehe!

Sebenarnya benda ni tak bagus sebab wayang tersebut di muat naik semula dekat internet tanpa sebarang kebenaran dari mana-mana pihak. Kira cetak rompak lah! No good no good. Tapi siapa je tak suka benda free kan?

Jadi kat sini kitorang nak bagi beberapa link website yang boleh korang layan wayang tengok sampai muntah (tak semua boleh buka secara percuma, ada yang kena create account untuk tonton):

  1. primewire.ag
  2. vumoo.ch
  3. losmovie.is
  4. movienight.ws
  5. hdmovie14.net
  6. moviesub.net
  7. adfdah.ws
  8. movie25.ag
  9. tubelpus.is
  10. watch-series-tv.to

Sebenarnya banyak je lagi link lain. Kitorang share mana yang kitorang tau je. Ada banyak lagi link lain. Korang boleh la pilih website mana yang ada kualiti video yang best. Hehehe! Apa-apa pun selamat menonton semua!

Assalamualaikum.

***nota kaki: jangan salahkan kitorang kalau korang sokong cetak rompak!

No comments:

Post a comment