Sunday, 19 July 2015

Pemenang giveaway #ProjekAnyamKetupat

Assalamualaikum.

Seperti yang dijanjikan, selepas 3 minggu giveaway #ProjekAnyamKetupat dijalankan, ada la juga yang menyertainya. Tak adalah kitorang krik krik krik sangat kalau tak ada yang join. Hehehe. Kitorang nak ucapkan tahniah pada +Zahier Zulkafli sebab jadi menang giveaway  #ProjekAnyamKetupat ni. YEAYYY! *pom pom pom* (effect bunga api)


Senang je kan nak dapat duit raya? Dah dapat RM50. Haaaa boleh pergi makan mekdi 5 kali tau. Hehehe. Diminta pemenang dapat menghubungi kitorang untuk claim duit raya. Kalau lambat claim kitorang sumbang hadiah tu kat masjid. Hehehe.

Next year InsyaAllah kitorang buat giveaway #ProjekAnyamKetupat ni lagi. Selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin :)

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment