Friday, 3 July 2015

Maggi Royale | Choose Your Own Adventure Contest

Assalamualaikum.

Kepada penggemar Maggi, ini lah masanya untuk korang join contest ni. Maggi Royale ada buat contest Choose Your Own Adventure. Kot-kot korang ada pengembaraan idaman, join je contest ni. Mana tau menang dan boleh realisasikan impian korang tu.


Nak join? Tak susah pun naik join sebab contest ni super simple. Senang je nak join. Kalau tak percaya meh kitorang share. Baca betul betul ok!


Mudah kan? ada 2 cara macam mana korang nak join. 1 guna surat, 1 guna telefon. Yang penting korang kena beli Maggi Royale dulu la, lepas tu jawab soalan mudah dan hantar penyertaan. Semudah makan ABC je. Lagi banyak korang beli Maggi Royale, makin tinggi la peluang untuk menang! 


Hadiah dia pun lumayan. Hampir RM265,000 untuk dimenangi. 2 grand prize dapat pakej percutian pilihan kita worth RM20,00 untuk 2 orang. No 1 pula dapat pakej percutian extreme pilihan bernilai RM8,000 untuk 10 pemenang. No 2 dapat juga pakej percutian extreme pilihan bernilai RM3,000 untuk 20 pemenang dan no 3 dapat percutian extreme pilihan bernilai RM1,500 untuk 30 pemenang. Hadiah saguhati pun ada tau, dapat beg travel bernilai RM500 untuk 80 pemenang. Bestkan hadiah dia?

Contest dah start dari 1 Julai hingga 31 Ogos 2015. Masih banyak masa untuk korang join. Apa tunggu lagi, pergi beli Maggi Royale banyak-banyak sekarang. Beli lebih pun boleh, bagi kitorang. Hehehe! Untuk maklumat lanjut boleh check website maggi.com.my/royale-contest. Good luck pada sesiapa yang nak join.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment