Monday, 27 July 2015

Koleksi Muzik Video Najwa Latif

Assalamualaikum.

Siapa kat sini peminat Najwa Latif? Yang muda remaja mesti minat kan. Dulu kalau korang tak tau, mraidil penah kerja part time dengan Najwa Latif. Dia ikut manager Najwa Latif dulu. Lama juga la dia kerja part time, dalam setahun setengah juga. Sekarang dah tak kerja lagi dengan manager Najwa Latif tu. Ok la, merepek je cerita benda dah lepas. Hahaha.


Kitorang saja je nak kongsi dengan korang koleksi muzik video Najwa Latif. Rasanya semua lagu yang Najwa buat ada muzik video dan keluar kat radio.  Semua lagu ok. Hebat kan? Mungkin korang dah penah tengok muzik video ni, tapi kitorang nak kongsi juga. Ole!












Kesemuanya ada 9 lagu. Lagu mana yang paling korang suka? Meh kongsi pendapat korang dengan kitorang. 

Assalamualaikum.

Nota kaki: Cuba cari muzik video mana yang ada mraidil. hehe

No comments:

Post a comment