Monday, 6 July 2015

#IftarwithiamNEETA2015

Assalamualaikum.

Untuk entry kali ni kitorang nak share video random yang kitorang buat masa pergi #iftarwithiamneeta2015 dekat Berts Cafe Shah Alam. Thank you Neeta sebab jemput kitorang join iftar dengan iamNEETA. Best la sebab makan FREE kan! Hehehe.


Tiga tahun berturut-turut tau kitorang join iftar ni. Apa yang kitorang nampak, semakin lama semakin meriah iftar yang diorang buat. Keep it up you guys! Jom la layan video yang kitorang buat ni:


Selain video, mraidil ada amek gambar juga. Kalau korang nak tengok atau simpan gambar-gambar tu boleh klik link ni bit.ly/iftarwithiamneeta2015. Semuanya FREE! Yang penting kalau nak share atau upload gambar yang mraidil dah snap letak la kredit #fotobydidil. Ok? To all new friends, kalau jumpa hello hello la ya.

Ok la, itu saja untuk kali ni. Harap tahun depan iamNEETA jemput kitorang lagi. YEAYYY!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment