Saturday, 13 June 2015

Menang tiket kapal terbang ke "Lundang"

Assalamualaikum.

Kepada yang suka join contest ni, kitorang nak share dengan korang giveaway yang dibuat oleh Malaysia Airlines. Giveaway yang dibuat dilaman Instagram diorang ni membolehkan korang menang tiket ke "Lundang" atau London. Oh my god! London uols, tak kan tak nak pergi. Rugi kalau siapa tak join.

Mudah je nak join giveaway ni. Cuma pergi Instagram Malaysia Airlines dan ikut arahan yang disediakan. Serious tak susah! Ni kitorang share dengan korang macam mana nak join giveway tu. Semudah A B C uols!

  1. Screencap moment yang paling korang suka dekat instavideo yang telah dimuat naik oleh Malaysia Airlines (hanya yang dimuat naik di instagram Malaysia Airlines / iklan #LundangToNewCastle)
  2. Tag dan dedikasikan gambar screencap tersebut pada insan tersayang dengan pesanan paling sweet dengan hashtag  #lundangtonewcastle dan #youarehome
  3. Tag dan follow Instagram @MalaysiaAirlines
  4. Penyertaan bermula dari 12 Jun 2015 (bermula 4 petang) sehingga 19 Jun 2015 (11.59 malam waktu malaysia)
  5. Hanya 2 pemenang akan dipilih melalui kreativiti posting Instagram
  6. Pemenang akan diumumkan pada 23 Jun 2015 (12.00 malam) melalui direct message di Instagram
Tak susah kan? Simple and easy step to join the giveaway. Gitu speaking London. Kalau korang tak tau dan tak faham macam mana nak join giveaway ni boleh layari bit.ly/lundangtonewcastle atau follow Instagram MalaysiaAirlines.


Kitorang pun join tau. Cuba nasib, mana tau dapat pergi London, boleh la speaking jawa London kat sana nanti, hehehe. Apa tunggu lagi, cepat join. Mana tau rezeki korang nak terbang dan enjoy berada di London. Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa nak tau kan. So good luck korang!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment