Tuesday, 30 June 2015

Masak & Menang / Mahsuri

Assalamualaikum.

Kepada yang suka dan rajin masak tu, jenama Mashuri ada buat contest Masak & Menang. Jadi korang boleh lah join. Mana tau resepi yang korang masak tu membolehkan korang menang duit raya. Seriously tak susah pun naik join. MUST JOIN!


Hadiah yang ditawarkan pun lumayan. Duit raya sehingga RM12,00 untuk dimenangi. Ada 6 minggu untuk korang join, setiap minggu dia akan pilih 4 pemenang. Setiap pemenang akan diberi duit raya sebanyak RM500 dan jemputan berbuka puasa di rumah kebajikan terpilih. Cool kan?

Macam mana nak join? Mudah je. Masak resepi korang menggunakan sos jenama Mahsuri. Lepas tu snap gambar. Dah snap baru la boleh upload kat facebook.com/MYMahsuri. Sebelum nak upload tu kena la like facebook page MYMahsuri. Dah like baru boleh upload. YEAYYY! Korang dah sertai contest Masak & Menang. Tak susah kan? Kalau tak faham jugak korang tengok gambar kat bawah ni:


Apa tunggu lagi, cepat la join. Mana tau rezeki bulan puasa ni, dapat merasa duit raya RM500. Hehehe, selamat mencuba!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment