Friday, 26 June 2015

Food Review : Garage51

Assalamualaikum.

Sempena bulan Ramandan ni kitorang ada buat food review. Jadi kisahnya Neeta dari iamNEETA ada ajak teman dia buat food review dekat Garage51 Subang Jaya. Thank you Neeta ajak makan buat food review. Kitorang memang suka makan. Yeayyy!

Back to story, basically Garage51 buat promosi "Jom Makan Sekeluarga" untuk berbuka puasa. Menu yang diorang sediakan adalah ayam kapitan dengan kambing masala, sambal hebi, nasi briani dan otak-otak nyonya. Air minum pula ada sirap bandung. Untuk pencuci mulut ada sirap creme brûlée. Sounds good right! Semua ni hanya RM29 sahaja. Murah kan?

Kalau nak cerita bab rasa makanan tu? The food was good. Different taste sebab dalam nasi briani tu ada kambing masala. Ayam kapitan pun lembut dan otak-otak nyonya pun terbaik! Kenyang perut kalau makan. Hehehe. Kalau tak percaya tengok video random yang kitorang buat untuk korang:


Macam mana? Best kan? Apa kata korang cuba sendiri. Pergi je Garage51 dekat Subang Jaya. Promosi ni hanya ada pada bulan Ramadan. Jadi jangan lepaskan peluang untuk cuba ok! Kalau tak puasa korang boleh datang lepak dekat Garage51 sebab surrounding dia cool. Minum kopi sambil borak gosip artis malaysia. #eh

Itu saja food review untuk kali ni.

Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment