Sunday, 24 May 2015

Ulang Tahun Pertama Perkahwinan #mrandmrsaidil

Assalamualaikum.

Hari ni 24 Mei 2015 genap lah setahun usia perkahwinan kitorang. Pejam celik macam-macam dah kitorang lalui. Masa begitu pantas berlalu. Dari gelaran suami isteri bertukar jadi babah dan mommy. Dalam setahun banyak sangat moment-moment yang tak boleh dilupakan. Syukur!

Setahun usia perkahwinan, kitorang dah dikurniakan anak. Alhamdulillah rezeki yang Maha Esa. Dapat kembar lagi. Syukur atas rezeki terindah. Banyak lagi perkara yang kitorang perlu belajar untuk teruskan hidup berkeluarga. Tak selalu manis, pahit tu mesti ada. Asam garam hidup berumah tangga. Yang penting kena terus percaya antara satu sama lain dan sayang terus sayang, cinta terus cinta setiap saat. Gitu!

Apa-apa pun selamat ulang tahun perkahwinan mrandmrsaidil! Yeayyy! Happy sangat-sangat. Bagi meraikan ulang tahun perkahwinan pertama kitorang, kitorang kongsi sikit gambar sekitar majlis pernikahan kitorang masa muda bergetah. Hahaha! Enjoy the photos.


















Haaa, kalau tak puas dengan gambar ni. Boleh la usha video nikah kitorang. Mood video kena la happy sebab kita bina masjid kan. YEAYYY!



Ok lah. Kitorang nak terus berkasih cinta sayang. Doakan perkahwinan kitorang berkekelan selamanya hingg ke syurga ok. Kitorang pun akan doakan korang semua terus bahagia dunia akhirat.
Sekali lagi, selamat ulang tahun pertama perkahwinan mrandmrsaidil!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment